Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sorompók, parkolástechnika képes leírás - Kaputechnika.tlap.hu
részletek »

Sorompók, parkolástechnika - Kaputechnika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kaputechnika.tlap.hu » Sorompók, parkolástechnika
Keresés
Találatok száma - 6 db
Ab-Art sorompó

Ab-Art sorompó

Automata sorompó hozzáértőktől gyorsan, minőségi kivitelben jótállással. Az Ab-Art kaputechnika fő profilja a különféle minőségi sorompó termékek értékesítése, kivitelezése és gondozása. A márkás és kimagasló sorompó megoldások könnyeddé teszik a személy, illetve a gépjárműforgalom irányítását és koordinálását. Választhatunk egyszerű vezetékes vagy a vezeték nélküli vezérlést, illetve komplex beléptető rendszerekkel való csatlakozást is. Vállalkozásunk képes minden kérést kielégíteni a sorompó terén, illetve számos ajánlással rendelkezik a szimpla kisvállalati megoldásoktól a bonyolult vállalati sorompó megoldásokig.

DITEC sorompók

DITEC sorompók

Az Automata Bejáratok Specialistája Kft, megbízható, folyamatosan növekvő és fejlődő kaputechnikai cég, amely megalakulása 1989 óta - különféle automata garázsajtó, kapunyitó berendezések, automata tolóajtók, fólia gyorskapuk valamint kaputelefon rendszerek telepítésében - működik a kaputechnika piacán, meglehetősen, nagy tapasztalatra szert téve, a hazai körökben.

Kapu-Centrum Kft

Kapu-Centrum Kft

OTTHONA KÉNYELMÉNEK A BIZTOSÍTÁSA ÉS ÜGYFELEINK ELÉGEDETTSÉGE A LEGFONTOSABB A SZÁMUNKRA. A KAPU-CENTRUM&g; Kft. parkoló berendezések, automata parkolóházak, garázsajtók, ipari kapuk, kerítések, kertkapuk, kertkapumozgató automatikák, központiporszívó-rendszerek, forgalmazásával, szerelésével, szervizelésével és karbantartásával foglalkozik. Igény szerint helyszíni szemle során megnézzük és egyeztetjük ügyfeleinkkel a lehetséges műszaki megoldásokat, mely alapján írásos árajánlatot készítünk Önnek. Társaságunk 100%-os magyar tulajdonú, egyike a legrégebben kaputechnikával foglalkozó cégeknek, 1990 óta importálunk és forgalmazunk garázsajtókat, mozgatásokat. Több, mint 14000 ügyfél bizalmát élvezzük 18 éve

Minőségi sorompók

Minőségi sorompók

A cégünk által forgalmazott és felszerelt Ditec sorompó rendszerek mindegyike hatékonyan működőképes hosszú éveken át. A sorompók gyors nyitási sebessége lehetővé teszi a gépjárművek zavartalan haladását, a könnyű kezelhetőség pedig senki számára nem jelenthet akadályt. Ha fontos Önnek a minőség és a hosszú távú megbízhatóság, akkor a legideálisabb választás a Ditec sorompó. Munkatársaink felmérik a helyszíni adottságokat és segítenek Önnek a legmegfelelőbb sorompó kiválasztásában. Ha felkeltettük érdeklődését látogasson el oldalunkra még ma!

Oktel Kft. - Automata sorompók

Oktel Kft. - Automata sorompók

Cégünk videómegfigyeléssel, riasztóberendezések, tűzjelző és beléptető rendszerek, automata kapuk és sorompók, hangosító rendszerek telepítésével és karbantartásával foglalkozik immár 20 éve. Az általunk telepített rendszerek nem csupán Szekszárd környékén és Tolna megyében, hanem az egész ország területén megtalálhatóak.

Sorompó, tűzgátló ajtó

Sorompó, tűzgátló ajtó

Biztonság és elegancia! Telepítsen ipari sorompót a telephelyére, a cége parkolójába, vagy akár a telekhatárra is. A sorompó feltűnő és diszkrét eszköz minden olyan helyre, amelyet védeni szeretnénk a betolakodók elől, vagy ahol arra van szükség, hogy megállítsa az Önhöz érkezőket. Az általunk forgalmazott sorompók magas minőségűek, sokoldalúan használhatóak, ráadásul sorompó alkatrész készletünkből is folyamatosan rendelhet. Ha tartós és biztonságos megoldásra vágyik, keressen bennünket!Biztonsági sorompót keres? Forduljon hozzánk! Ipari sorompók, sorompó alkatrészek magas minőségben, akár raktárról! Védje telephelyét, szabályozza a forgalmat stílusosan, zökkenőmentesen a sorompók segítségével. Válasszon széles kínálatunkból és használja sorompóinkat hosszú évekig megelégedéssel!

Tuti menü